Atlas

2013, My Year of Farewell?

Dalam 2 hari terakhir ini gw baru aja maraton farewell party. Mulai dari sleepover party buat perpisahan kelompok koas official gw, special photo session bareng teman bermain dan berdagang di tahun pertama, dan farewell partynya the lovely astari anggara🙂. Masih ada beberapa farewell lain yang belum sempet diadain, tapi insyaAllah sih, sooner or later bakal diadain.

About this farewell thing.. honestly I feel kinda sad. Sad, because these people are the people who fight together with me for around six year struggling in gmu. Toward my ups and downs, they are the people who always there. But soon they will be gone to chase their own destiny. Ga bareng-bareng lagi. What can I say? that’s life..

Cuma alhamdulillah, behind all of those sadness, tetep aja ada hepinya. Happy yang pertama karena akhirnya selesai juga perjuangan 6 tahun di fk ugm (soalnya udah kelamaan.. haha). Happy yang kedua karena temen2 gw tersebarnya di pulau-pulau yang bisa jadi tujuan wisata di Indonesia, he he he. Ada yang di Pulau Anambas (one of Asia’s top 5 tropical island kalo kata CNN), ada yang di Bali, dan ada yang di Lombok.. surely I will go and visit them after my exam is done😀.

Ternyata bener ya katanya surat Al-Insyirah, kalo dibalik kesulitan itu sebenernya ada kemudahan..

Last thing, for all of you, hopefully we’ll meet again in the future happily. No mattter what happen next in your life, please just keep going and be happy. Life is interesting, you know. Bismillah..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s